Appareils et accessoires
Bouillabaisse
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
37 g
Calories
1507 kJ /
360 kcal
Lipides
12 g
Fibre
6 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min