Appareils et accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Prép. 20min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
435 kJ /
104 kcal
Lipides
4 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Samen thuis genieten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chai latte parfait
15h 5min
Omelet met gehakt
1h 10min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min