Appareils et accessoires
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
1693 kJ /
404 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.3 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Omelet met gehakt
1h 10min
Steak au Poivre
20min
Zalmsoufflé
1h
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min