Appareils et accessoires
Kip met romige groenten saus
Prép. 30min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
39 g
Calories
1693 kJ /
405 kcal
Lipides
22 g
Fibre
3.1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kip in perziksaus
40min
Kip met amandelen
25min
Griekse varkensstoofpot
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min