Appareils et accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan pudding
15min
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Soja yoghurt
12h 15min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation