Appareils et accessoires
Forel met hollandaisesaus
Prép. 25min
Total 50min
2 porties
Ingrédients
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
44 g
Calories
3694 kJ /
882 kcal
Lipides
59 g
Fibre
7.1 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appeltaart
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Kerst stol
2h 20min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Hollandaisesaus
15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min