Appareils et accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
728.3 mg
Protides
44.3 g
Calories
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Lipides
62.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Kreplach
55min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Forel met hollandaisesaus
50min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h