Appareils et accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
69.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Pompoen baba ganoush
35min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Pompoenrisotto met spek
25min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Brusselse Wafels
1h