Appareils et accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1812 kJ /
433 kcal
Lipides
15 g
Fibre
1.8 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Bearnaisesaus
20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Hollandaisesaus
15min
Pompoenrisotto met spek
25min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Tomatenrijst
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Bearnaisesaus
15min
Basilicumpesto
10min