Appareils et accessoires
Broccolisoep
Prép. 5min
Total 15min
4 porties
Ingrédients
-
sjalot (± 60 g), gehalveerd1
-
olijfolie30 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water450 g
-
gedroogde tijm en iets meer om op smaak te brengen½ tl
-
geitenkaas verkruimeld200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
broccoliroosjes gestoomd (zie tip)450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
342.5 mg
Protides
12.8 g
Calories
1038.7 kJ /
248.3 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
10.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Pompoensoep
35 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Aardappel-preisoep
40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min