Appareils et accessoires
Butternut en gembersoep
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
697 kJ /
166 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.9 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Broccolisoep
15min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zachte Appelcake
50min
Zachte wortelsoep met venkel
40min