Appareils et accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prép. 10min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
56 mg
Protides
7.6 g
Calories
3772 kJ /
898.1 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
213 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel 2022!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Pruimenjam
55 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Speculoospasta
10 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Tomatensaus
40 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Appelmoes
20 Min