Appareils et accessoires
Hollandaise saus
Prép. 5min
Total 15min
500 gram
Ingrédients
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 500 gram
Sodium
939 mg
Protides
48 g
Calories
15119 kJ /
3611 kcal
Lipides
380 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
203 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Boter plank met spinaziepesto
10min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min