Appareils et accessoires
Carrot kimchi
Prép. 20min
Total 144h 20min
1000 g
Ingrédients
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
58797.4 mg
Protides
12.9 g
Calories
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Lipides
2 g
Fibre
16.6 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
97.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Laksa
25min
Vegan Bolognese
50min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Pas d’évaluation
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Pas d’évaluation
Coconut Yoghurt
19h 15min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Linguine marinara
30min
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Fig and walnut bread
3h 20min
Tempeh bolognaise
30min
DIY chocolate truffles
3h 40min