Appareils et accessoires
Peren in rode wijn
Prép. 15min
Total 5h
4 porties
Ingrédients
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
12 mg
Protides
2 g
Calories
2645 kJ /
631 kcal
Lipides
0 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
116 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 min
Huzarensalade
25 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Roergebakken champignons
55 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min
Zalmtartaar
10 min