Appareils et accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
81 mg
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rabarberijs
36h 25min
Halloween-worstvingers
1h
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Hollandaisesaus
15min
Rabarber-munt cocktail
2h
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-langoustine terrine
10h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Hollandaisesaus
15min
Knolselder parmigiana
1h 10min