Versions compatibles
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2855 kJ / 683 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 37 g
- Fibre
- 8 g
Recettes alternatives
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min