Appareils et accessoires
Pasta Amatriciana
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2589.5 mg
Protides
20.5 g
Calories
2322 kJ /
555 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
61.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Sausage Mummies
1h 10min
Butter Chicken
50min
Lasagne bolognese
2h 30min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Dauphinoise Potatoes
50min