Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Protides
- 33.8 g
- Glucides
- 55.2 g
- Lipides
- 3.7 g
- Graisses saturées
- 0.8 g
- Fibre
- 9.7 g
- Sodium
- 838.9 mg
Recettes alternatives
Beef stroganoff
35 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Chicken and cashews
55 λεπτ.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min