![Vegetable potato salad with chicken Vegetable potato salad with chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154639.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut into pieces (1-1.5cm)
- 300 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (1-1.5 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh bean sprouts (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 801 kJ / 192 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
Recettes alternatives
Chicken and cashews
55 min
Chicken with capsicum
45 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Penne and vegetables
35 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Pasta with tuna
30 min
Stir-fry beef bowl
35 min