Versions compatibles
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Protides
- 68 g
- Glucides
- 22.4 g
- Lipides
- 30.4 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 657.1 mg
Recettes alternatives
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Chicken and warm potato salad
55min
Asian chicken noodle salad
45min
Beef stroganoff
35min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Caprese hasselback chicken
40min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min