Versions compatibles
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 1332 mg
Recettes alternatives
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40 min
Steamed Fish
30 min
Minced raw meat
35min