Appareils et accessoires
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Prép. 20min
Total 1h
4 portion
Ingrédients
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
400 g dairy-free milk of choicemilk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
681 mg
Protides
24 g
Calories
2099 kJ /
501 kcal
Lipides
31 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo Kids Picnic
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil Moussaka
2h 20min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pea and Courgette Tarts
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min