Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
TM5 TM6

Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds

3.7 (16 évaluations )

Ingrédients

Stuffed Aubergines

  • 3 aubergines
  • 2 pinches fine sea salt
  • 80 g olive oil
  • 100 g bulgar wheat
  • 250 g water
  • 50 g spring onions, cut in pieces
  • 100 g red peppers, cut in pieces

Saffron Yoghurt

  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp saffron
  • 1 garlic clove
  • 180 g Greek yoghurt
  • 50 g pomegranate seeds
  • 30 g toasted pine nuts
  • 20 g fresh basil leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1653 kJ / 395 kcal
Protides
7 g
Glucides
29 g
Lipides
25 g
Fibre
10 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives