Appareils et accessoires
Cooking potatoes
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
564.9 mg
Protides
3.8 g
Calories
400 kJ /
95.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25min
Minced Meat
35min
Steamed rice
25min
Boiled pasta
20min
Boiled eggs
20min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed eggs sunny side up
15min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Simple steamed salmon
30min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Mashed potatoes for two
30min