Appareils et accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prép. 5min
Total 10min
1 jar
Ingrédients
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1274 mg
Protides
6 g
Calories
1293 kJ /
309 kcal
Lipides
10 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hakka Yam Abacus
20min
German Cookies
1h 10min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Hot and sour soup
20min
Choux pastry
2h
Hot and sour soup
55min
Salted Chicken
5h 10min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min