Sardine and Pea Pilaf
TM6 TM5

Sardine and Pea Pilaf

4.0 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 2 Tbsp sultanas
  • 200 g preserved red peppers, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp dried fennel seeds
  • 1 pinch dried mint
  • 300 g basmati rice, rinsed
  • 700 g water, boiling, plus extra for soaking
  • 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 cinnamon stick
  • 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
  • 200 g frozen green peas
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • lemon juice, to taste
  • flaked almonds, toasted, for sprinkling

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2157 kJ / 512 kcal
Protides
21 g
Glucides
74 g
Lipides
14 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives