Appareils et accessoires
Crab Cakes
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingrédients
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
22 g
Calories
701 kJ /
238 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
American Taste of Home
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Crab Cakes
1h 35min
Tuna Poke Nachos
30min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Fish and Herb Parcel
35min
Guacamole
5min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min