Appareils et accessoires
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Prép. 35min
Total 2h 45min
12 slices
Ingrédients
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
387 mg
Protides
9 g
Calories
579 kJ /
139 kcal
Lipides
10 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Emmental Gougères
50min