Appareils et accessoires
Roselle Jelly
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
roselle calyces fresh or dried, deseeded10
-
water1000 g
-
psyllium husks pulverised (see tip)15 g
-
agave nectar4 - 6 tbsp
-
fresh fruit cube (optionnel) e.g. kiwis, mangoes, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
272 kJ /
65 kcal
Lipides
0 g
Fibre
3 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Lassi
5min
Sambal Belacan
10min
Sambal Belacan
10min
Lemonade
5min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Sambal chilli
35min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Tom Yum Goong
30min