Appareils et accessoires
Spicy Soy Sauce Chicken
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
garlic cloves30 g
-
cooking oil40 g
-
mustard seeds¼ tsp
-
white dhal (ulunthu)¼ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fennel seeds¼ tsp
-
cloves8
-
cinnamon sticks10 g
-
large red onions cut in slices150 g
-
shallots cut in slices50 g
-
star anise2
-
fresh curry leaves5 sprigs
-
chilli powder2 tbsp
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar2 tsp
-
water20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
40 g
Calories
1665 kJ /
398 kcal
Lipides
20 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Masala Squid
25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nyonya Steamed Fish
45min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Curry Fish
35min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Curry Chicken
1h