Appareils et accessoires
Grilled Pineapple Salsa
Prép. 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cored and sliced in rounds14 oz
-
red onion quartered2 ½ oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed1
-
jalapeño pepper de-seeded and de-stemmed, halved1
-
fresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 2 limes)1 oz
-
olive oil1 oz
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
368 kJ /
88 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Smoky Black Bean Soup
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chopped Asian Salad
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Arrabbiata Sauce
50min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Texas White Bean Salad
15min
Chicken Fajita Soup
50min
Tomato Basil Soup
40min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Cantina Salsa
5min