Appareils et accessoires
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Prép. 30min
Total 1h 55min
48 pieces
Ingrédients
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
36 mg
Protides
1 g
Calories
360 kJ /
86 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Holiday Celebration
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Pie
5h 50min
Frozen Chocolate Peanut Butter Bars
1h 30min
Raspberry Liqueur
172h 10min
Mexican Creamed Corn
30min
Bagels
1h 20min
Pumpkin Pie
5h
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Apple Butter
1h 30min
Cornbread
40min
Portuguese Custard Tarts
1h 10min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min