Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 makrut lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Protides
- 26.9 g
- Glucides
- 15.8 g
- Lipides
- 33.2 g
- Graisses saturées
- 17.9 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 1069 mg
Recettes alternatives
Thai red curry paste
15min
Prawn and chicken laksa
40min
Harissa lamb with green couscous
40min
Quick massaman beef curry
40min
Lamb korma
4h
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Beef ragu
1h 25min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Thai green chicken curry
30 min
Chicken korma with cashews
30 min