Appareils et accessoires
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Prép. 10min
Total 1h 55min
6 portions
Ingrédients
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
18.2 g
Calories
2004 kJ /
479 kcal
Lipides
17.4 g
Glucides
66.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Tomato Pie
3h
Cream cheese spread with radishes
5min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40min
Sunday Morning Brekky Bake
1h 15min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Rustic bread
2h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Sardine Empanada
1h 40min