Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 16.4 g
- Lipides
- 20.7 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 8.9 g
- Sodium
- 1117.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Traditional gravy
25 Min
Cauliflower gratin
1h
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Meatloaf with red sauce
1sa 15 dk
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Curried sausages and lentils
1h
Meatloaf with mushroom sauce
1sa 15 dk
Veal involtini
35min
Classic meatloaf
1h 35 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min