Appareils et accessoires
Taiwanese sticky rice
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20.1 g
Calories
2519 kJ /
599 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
2.1 g
Glucides
80 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Made in Taiwan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised pork belly
55 min