Appareils et accessoires
Chocolate and Sesame Ganache
Prép. 30min
Total 13h
12 portions
Ingrédients
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
206.3 mg
Protides
11 g
Calories
3232 kJ /
772.5 kcal
Lipides
51.6 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
24.8 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Meringue Ghosts
12h 25min
Rum Babas
3h 45min
Piped Raspberry Mousse
1h
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Pear Frangipane
1h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Quick Cheese Soufflés
45min
Lemon meringue tart
2h 30min
Pear Frangipane
1h 30min