Versions compatibles
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goats Cheese Panna Cotta
- 600 g double cream
- 400 g goat's milk
- 6 gelatine leaves
- 400 g soft goat's cheese, strong flavoured, rindless
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
Beetroot and Port Jelly
- 150 g beetroot juice
- 150 g port
- 50 g maple syrup
- 2 gelatine leaves
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Beetroot Gel
- 300 g beetroot juice
- 80 g maple syrup
- 4 Tbsp agar-agar (10 g)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 125 g water, cold
Beetroot Pickles
- ½ cinnamon stick
- ½ tsp coriander seeds
- 5 cardamom pods
- 1 star anise
- 250 g cider vinegar
- 250 g caster sugar
- 2 garlic cloves, finely sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 300 g water
- 300 g beetroots, peeled, diced (0.5 cm)
Beetroot Slaw and Garnish
- 100 g beetroots, finely sliced (julienne)
- 100 g fresh bean sprouts (mung bean)
- 100 g ruby chard
- 1 Tbsp rapeseed oil (cold-pressed)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 2 candy striped beetroots, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protides
- 11.5 g
- Glucides
- 43.5 g
- Lipides
- 35.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Lemon Curd
5min
Lemon Curd
20 min
Caramel Parfait
7ωρ.
Chocolate and Sesame Ganache
13 Std.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Duck foie gras
24h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min