Appareils et accessoires
Mushroom Risotto
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
yellow onions1 oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
salted butter1 oz
-
Arborio rice12 oz
-
white wine2 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste2 - 3 tsp
-
fresh mushrooms sliced7 oz
-
water37 oz
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
257 mg
Protides
13 g
Calories
2179.9 kJ /
521 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
76.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Served 2022
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Stroganoff
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Basil Pesto
10 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Risotto with Broccolini
35 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min