Appareils et accessoires
Steamed wholemeal bread
Prép. 20min
Total 2h
20 slices
Ingrédients
-
unsalted butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp rolled oats, and linseeds (flaxseeds), for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
honey (optionnel)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (7 g)fresh yeast crumbled20 g
-
baker's flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
4 g
Calories
409 kJ /
98 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Asian-style fish fillets
30 min
Baking powder
5 min
Lemon cake
2 godz.
Rustic bread
2 godz.
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Basic bread
1 godz. 35 min