Versions compatibles
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Asparagus tart with sour cream pastry
2u.
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Asparagus risotto
40min
Béarnaise sauce
10min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Spring greens with grapefruit
30min
Mimosa float
6 godz. 10 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Leek and smoked salmon dip
55min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min