Versions compatibles
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Salmon and fennel risotto
30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Asparagus risotto
40min
Cauliflower gratin
1 Std.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Thai-style fish cakes
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.