Appareils et accessoires
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Prép. 1h 15min
Total 1h 35min
32 stuks
Ingrédients
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pitabrood
2h
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Thaise burgers
35min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Baguette / Stokbrood
3h 45min