Appareils et accessoires
Sicilian Caponata
Prép. 5min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
6.5 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Marinades
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Guacamole
10min
Mint Courgettes
30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Lentil moussaka
2h 20min
Béchamel sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Pasta alla Norma
50min
Aubergine and Almond Dip
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min