Appareils et accessoires
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Prép. 5min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
6.5 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baba Ganoush
1h
Ratatouille
40min
Ratatouille
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Sicilian Caponata
30min
Pissaladière
1h 30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Minestrone
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min