![Rosemary and bacon stuffed onions Rosemary and bacon stuffed onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D80CEC55-7873-4298-8C19-376534C07CB9/Derivates/115BF234-AA31-45A8-9E62-DCDA293844AE.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 16.5 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 591 mg
Recettes alternatives
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Oysters with lime granita
5 min
Citrus seafood salad
1h
Pineapple and coconut mojito
20p
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Cherry margarita
25 Min