Appareils et accessoires
Smoky chicken thighs
Prép. 30min
Total 2h 10min
8 portions
Ingrédients
-
green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)400 g
-
chipotle chillies (see Tips)3
-
garlic cloves unpeeled3
-
hot water300 g
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sesame seeds50 g
-
raw unsalted peanuts100 g
-
pitted prunes50 g
-
dried Mexican oregano or Mediterranean oregano2 tbsp
-
cocoa powder1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water500 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
chicken thighs bone in and skin on8
-
ground coriander2 tsp
-
sea salt flakes2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
784.6 mg
Protides
36 g
Calories
2557.6 kJ /
608.9 kcal
Lipides
48.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork and apple cider stew
1h 40min
Seafood con arroz
45min
Irish stew
1h 30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Layered lamb curry
1h
Beef and coconut soup
30min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Pork vindaloo
2h 20min
Thai chicken wraps
40min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min