Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g butter, cut into pieces
- 60 g shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water, plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan
-
½
tsp meat stock paste, homemade, to taste (see tip)
ou ½ meat stock cube (for 0.5 l) -
2
tsp pink peppercorns
ou 2 tsp pickled green peppercorns - 300 g potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)
- olive oil, for greasing
- 700 g lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 150 - 200 g green asparagus, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp cornflour (starch)
- 60 g cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Steamed prawns or scallops
20 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Chicken Salad
1h 20 min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Chili Cheese Dogs
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Beef and beer pie
1h 40min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min