Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing (see tip)
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 150 g onions (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g chicken meat, skinless and boneless, cut into cubes (2 cm) (see tip)
- 750 g water
-
2
tbsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
240
g canned sweetcorn kernels, rinsed and drained (weight after draining)
ou 240 g fresh sweetcorn kernels - 240 g canned kidney beans, rinsed and drained (weight after draining)
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red pepper, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- tortilla chips, to serve
- sour cream, to serve
- canned jalapeño chillies, drained, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2818 kJ / 671 kcal
- Protides
- 22 g
- Glucides
- 43 g
- Lipides
- 43 g
- Fibre
- 13 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Barbecue Hollandaise
20 Min
Basic White Long Grain Rice
35min
Artichokes Romana
50min
Salmon Tartare
10min
Cheat's Sriracha Sauce
168 Std. 30 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Poi
45 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 Std. 15 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1小时
Fried Garlic Pork
50min
Veal fillet with mirabelle plums
Pas d’évaluation
Chicken with egg and almond sauce
45 Min