Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prép. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
254.6 mg
Protides
6.6 g
Calories
678.8 kJ /
162.2 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Caramel Sauce
Pas d’évaluation
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Fresh Orange Juice
5min
Pizza Diavola
1h 30min
Strawberry Milkshake
5min
Shirley Temple
5min
S'mores Dip
10min
Hazelnut Coffee
5min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Lafun (Amala)
10min